Olemme pahoillamme, tänään ei kuvan kunnollinen julkaiseminen onnistu, vaikka mitä kommervenkkeja yrittäisimme. Tai onnistuu, mutta kuten huomaatte, vähän olemme vinksinvonksin ja rajaus on sitä ja tätä. Toivottavasti photobucket toimii huomenna. Me huiskutamme tässä riemuissamme siitä, että koulut loppuvat, todistukset tuodaan kotiin ja joissain perheissä myös laitetaan uutta lakkia päähän. Pirjon mekossa on yläosa guipurepitsiä ja on siihen muutama satiininauhakin ommeltu koristeeksi. Purjon mekossa yläosa on kokonaan vuoritettu vaaleanpunaisella vuorikankaalla, joka vähän kuultaa läpi ja tuo esille päälikankaan ornamenttikuvion.

Tänään on toivottavasti ilon päivä monissa perheissä, mutta löytyy myös niitä, joiden mielestä koulun päättymiseen liittyvät juhlat on ihan väärin järjestetty. Vaikka emme pääsääntöisesti toisen blogeja ikävällä tavalla kommentoi, niin tänään teemme poikkeuksen. Meitä nimittäin hämmästyttää, että jonkun toisen blogi voi olla vielä piiloilkeämpi kuin tämä omamme.

Saimme salaisen nettivihjeen ja sen perusteella kävimme lukemassa kotiäiti kampaajamestari Nina Mikkosen tuotoksia. Olipa siellä kirjoittajana tormakka täti, se täytyy sanoa. Kaikesta päätellen hänen oma jälkikasvunsa ei päässyt Myrskylässä kevätjuhlassa  tarpeeksi esiin, koska eturivin pieniä ja vähän ehkä tilaisuuden juhlavuutta jännittäviä eturivin lapsia piti kutsua peräti vähälahjaisiksi. Tosin täytyy muistaa, että sama kotiäiti henkeen ja vereen huusi television keskusteluohjelmassa vastapuolena olevalle tohtorille, että ole hiljaa senkin tyhmä, saat puhua vasta kun olet samaa mieltä kuin minä.

Emme usko koskaan lukeneemme yhtä tympeää tekstiä. Aikuinen ihminen, entinen kirkkovaltuutettu, sädekehäänsä vaikka millä kiillottanut kaikkien alojen asiantuntija kehtaa !!! kirjoittaa pienistä lapsista noin julmalla tavalla. Olemme mykistyneitä. Millainen on sen äidin aivotoiminta, joka valtakunnallisen iltapäivälehden blogissa käy puolustuskyvyttömien lasten kimppuun kertoen suorasukaisesti, että esiintyjien kyvyt ja taidot eivät riittäneet parempaan tottuneelle yleisölle? Ja että on väärin edes yrittää, jos ei ole täydellinen.

Olemme täällä vallan vimmoissamme ja muistutamme, että vaikka meillä todistettavasti on pää tyhjää täynnä, niin ei se täyte tunnu kaikilla muillakaan ihan toimintakunnossa olevan. Niin että hyi hyi senkin Nina Mikkonen, me emme sinusta pidä. Lisäksi teet ihan alkeellisia kielioppi- ja kirjoitusvirheitä, joten ei ehkä kannattaisi taidoista isoa haloota nostaa. Meistä on aika noloa, että kirjoitat huonompaa suomea kuin kaksi nukkea.