Photobucket

Yleensä pyramidihuijauksessa pyritään puijaamaan tyhmiltä rahaa, mutta meidän huijauksemme on enemmänkin nukkemuodostelmapuolella. Kahdesta baby bornista on hankala saada aikaan mitään oikeaa pyramidia, mutta yritys on kuitenkin hyvä. Etsimme kaapista teemaan sopivat paidat, joten meillä on nyt tässä hurjassa tempussa kaksi nallea ja saman verran nukkeja. Purjon pitäisi varmaan jättää muutama vohvelikeksi syömättä, sillä Pirjo näyttää olevan minä hetkenä hyvänsä lyyhistymäisillään. Ei ole helppoa olla nukkepyramidin kantava voima.

Päivä on sujunut oikein mukavasti. Kuulimme iloksemme, että sekä kerhokaverimme Lärvikki Teräväinen että serkkunsa, inhokkikerhokaverimme Kirveli Remuaro ovat oksennustaudissa. Harvoin on suumme ollut yhtä messingillä kuin saatuamme sen tiedoksemme. Emme ole vahingoniloisia, mutta jotenkin tuntuu mukavalta tietää, että tauti ei ole ohittanut edes happamia ja hankalia tapauksia vaan on tasapuolisesti tarttunut kaikkiin. Siinä asiaa makustellessa muuten samalla unohtui se, että itse olemme olleet lähes viikon eriasteisisti sairaina.

Näin toipilaana ei ehkä kannattaisi kamalasti remuta ja reuhtoa, sillä olemme vielä kalpeita kuin lakanat. Viikon  verran lepoa reporankana ostostv:n äärellä ei erityisemmin lisää suorituskykyä etenkin kun ainoa liikunta on nenäliinan huiskauttaminen aivastuksen suojaksi. Liika mainosten seuraaminen ei ole meille hyväksi, sillä täytyy myöntää, että perjantaina olimme melkein valmiita ostamaan näppärän ja kätevän höyrypesimen. Kaikki kaatui (onneksi) lopulta siihen, että meillä ei ole keittiön lattiassa saumoja, joita voisi into pinkeänä höyrytellä puhtaiksi ja kylpyhuonekin on niin pieni, että sen kaakelien saumat kuluisivat pian puhki meidän höyryttäessämme niitä päivät pitkät. Tulimme siis järkiimme, emmekä ostaneet edes sitä kätevää puhdistusliinaa, jolla koirankarvat ja kaatuneen appelsiinimehun sai yhdellä ranneliikkeellä katoamaan. Tämä taas johtui siitä, että meillä ei ole karvaista koiraa eikä appelsiinimehua, joten se rätti olisi lopulta ollut kovin toimeton.

Muita ostostv:n ehdottomia hittituotteita ovat tyyny, joka poistaa kaikki mahdolliset särkytilat niskasta nilkkoihin ja veitsisarja, joka meidän mielestämme on ollut siellä myynnissä aina. Tai siis ainakin kymmenen vuotta. Koska emme ole mitään keittiöihmeitä, emme voi ymmärtää, miksi kaikille mahdollisille leikattaville asioille on oltava oma veitsensä. Olemme niin näppäriä, että osaamme leikata omenaa ja appelsiinia samalla teräaseella. Ehkä meiltä on jossain vaiheessa jäänyt lukematta joku ruuanlaittotaidon perusopus,  jossa ohjeistetaan erilaisten veitsien ihmeelliseen maailmaan puuronkeiton lomassa. Teemme keittiötöistä ihan liian yksinkertaisia ja vähätiskisiä käyttämällä samaa välinettä viipalointiin ja pilkkomiseen. Runsaasta televisionkatselusta huolimatta emme tosin ymmärrä sitäkään, miten joku tyyny poistaisi tympeän ja valvottavan kivun nilkasta. Tai miksipä ei - voihan sen erikoismuotoutuvan antibakteerisen ihmevekottimen laittaa kipeän jalan alle perinteisen niskan tukemisen sijaan.