Photobucket

Vaatteet on taas vedetty päälle miten sattuu, mutta kun meillä on aikamoinen kiire päästä ulos kiipeilemään omenapuihin ja juoksemaan sen pihapiirissä pomottavan fasaanin perään.

Purjo näyttää ihan vähän sumopainijalta keltaisessa vakosamettisessa Nalle Puh -haalarissaan, jossa on hupun reunassa resori pitämässä viimaa loitolla. Pirjo halusi kirkkaanpunaisen ulkoiluasun, jossa on valkoinen vetoketju. Molemmat haalarit on kokonaan vuoritettu ja hupusta ne vuorikankaat vähän pilkottavatkin: Pirjolla valkoisella pohjalla punaista, keltaista ja vihreää, Purjolla keltaisella pohjalla sinisen- ja punaisenkirjavia palloja.

Lähdemme omenapuutarhaan siksi, että olisi aika kerätä kaikki lumituhojen taittelemat risut ja oksat pois nurmikolta ja samalla pitäisi tarkistaa, mitä kuuluu marjapensaille. Hyvää päivää, karviainen, miten se talvi meni? Oikeastaan joku toinen tekee työt, me kiipeilemme puissa ja hypimme ja roikumme isoissa oksissa miettien, miksi kukaan ei ole vielä pystyttänyt trampoliinia. Siinä kun olisi juuri nyt tosihauskaa telmiä.

PS. Sukat ovat ihan väärää väriä. Pieniä asusteita syövä pesukoneemme on näköjään hävittänyt kaikki punaiset ja valkoiset sukat, pitää tyytyä näihin vaaleanpunaisiin ja raidallisiin.