Photobucket

Olemme olleet muutaman päivän totaalisen kummastuksen tilassa. Ensin saimme Nollavaimolta tällaisen:

 

ja heti perään Lorainnelta tällaisen:

 

Kiitämme ja kumarramme ja olemme niin iloisia, että päätimme esitellä samantien pyhätakkimme, joiden piti päätyä blogiin vasta joskus marraskuun alussa. Punaiset fleecetakkimme on koristeltu nauhoilla ja kullanvärisillä napeilla. Näissä kelpaa mennä melkein minne tahansa ja erityisesti juhlistaa saamiaan huomionosoituksia.

Pelin henkeen kuuluu se, että pitää tunnustaa jotain. Otetaanpa ensin käsittelyyn tämä Nollavaimolta saatu lista eli:

1. Kiitä tunnustuksen antajaa (tehty, niiattu ja niksautettu)

2. Jaa tunnustus 8 blogille

Tämä osuus on hieman hankala, sillä moni tuntemamme blogi on jo tunnustuksen saanut ja toisaalta jakamalla tunnustuksia eteenpäin saatamme epähuomiossa paljastaa jotain sellaista, mitä lukijat eivät halua meistä tietää.

Päädyimme seuraavaan listaan:

1. Anneliese-Barbien nukenvaateblogi, jossa muutama vaateaddikti barbie seikkailee hiukset hulmuten ja pitsit liehuen

2. P6rgukiz´i lobablogi , joka on ulkomaankielinen, mutta se ei meitä haittaa ollenkaan. Siellä sanotaan näin kauniisti "On olemas taevas, on olemas põrgu... Minu põrgus on kirge, on kuuvalged ööd, on silmades läiget ja kõrvus puhub tuul... Taevas on alati helge, kõik on nii selge..." ja lisäksi sieltä löytyy tyttö, jolla on prinsessan nimi: Arabella.

3. Pullaposken maailma, josta sieltäkin voi löytää ulkomaankieltä. Erittäin mukava lista kangaskaupoista ja paljon kuvia siitä, mitä niistä kankaista voi ommella.

4. Kaisa, joka tekee Pohjanmaalla asioita, joita me emme ennätä tekemään. Kuten vaikka isoäidinneliöitä

Koska meitä on kaksi ja koska piti nimetä kahdeksan blogia, niin matemaattisesti lahjakkaina tulimme siihen tulokseen, että nämä neljä riittävat.

Seuraavaksi pitää ilmoittaa blogisteille, mitä on tullut tehtyä. Teemme sen vielä tänään

Ja sitten pitää kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään. Tämä on helpoin vaihe eli tässä tulee liuta asioita: käytämme sukkia ihan liian harvoin (varpaita palelee iltaisin); lempivärejämme ovat kaikki paitsi sinappi ja myrkynvihreä; emme osaa laulaa, mutta laulamme silti; olemme melkoisia sotkuttajia; myymme aina joskus vaatteitamme Huuto.netissä; emme voittaneet Lotossa tänäkään lauantaina; juksaamme joskus ja teemme palapelit niin, että etsimme ensin reunapalat.

Lorrainen cupcake olikin onneksi astetta helpompi tunnustus. Pitää vastata kolmeen kysymykseen ja jakaa leivoksenkuvia edelleen viidelletoista. Hui kamala sentään, päätimme tässä kohdassa toimia täysin epäkelvosti ja päättää, että jaamme sen kaikille niille, jotka tänään sunnuntaina käyvät meitä tapaamassa. Niin että olkaa hyvät, satunnaiset lukijat: kopioikaa kakku itsellenne ja laittakaa meille sen jälkeen tietoa siitä, että olette olleet maininnan arvoisia. Ja vastatkaa seuraaviin kysymyksiin:

Väri: Vaaleanpunainen, sellainen melkein pinkki. Se sointuu nätisti silmiimme

Ruoka: Suklaamousse. Kyllä se on ruoka, sitä on tarjolla esimerkiksi hyvinvarustettujen laivojen jälkiruokapöydissä.

Paikka, jossa haluaisimme käydä: Olemme pitkään pohtineet, että meidän pitäsi mennä jonkun sipulinkasvattajan pellon laitaan huutamaan, että "Kaikki maailman purjot, vastustakaa pilkkomista ja silppuamista, liittykää yhteen ja paetkaa, kun vielä voitte". Joten tähän vastaamme, että sipulipellon reuna.