Photobucket

Kuvasta ei valitettavasti ihan selkeästi näy, miten uhkarohkeita olemme olleet eilisten prinsessahäiden juhlahuumassa. Kiipesimme  riehakkaissa loppumainingeissa syreenisukuiseen pensaaseen lintujen lailla livertämään iloamme julki. Kannattaa panna merkille, että asujemme värit noudattavat aika lailla kuningatar Silvian eilisen roosahtavan juhlapuvun sävyjä. Pirjon mekko on pitsiä, ja siinä on alushameen helmassa röyhelö (ei nyt näy, mutta kiva se on teidänkin tietää). Vyötäröllä on leveä satiininauha ja edustassa koristeena satiinihelmikukka. Purjon mekon hihat ja helma ovat ohuenohutta ruusukuvioitua sifonkia, ja hänellä on mekon etumukseen ommeltu pari pientä satiiniruusua. Tietysti valitsimme kaikista pihan pensaista sen, jonka kukkaterttujen sävyt parhaiten sointuvat asuvalintaamme.

Victorian ja Danielin häät on nyt juhlittu kahteen kertaan: eilen suorana lähetyksenä ja tänään uusintana. Olipa suloista. Seuraavaksi voikin pari viikkoa lukea lehdistä, kenellä oli vääränmallinen tai peräti ½cm liian pitkä puku ja minkä maan kruununprinssi otti kännykkäkameralla kuvia häävalssista. Jo nyt on tiedossa, että Jordanian prinsessa (?) lähetteli tekstiviestejä hääseremonian aikana tai muuten vain pelaili matopeliä pitkäveteisten lauluesitysten aikana. Tärkeintä on kuitenkin se, että kännykkänsä oli soinnutettu tismalleen juhlapuvun väriin.

Me muistelemme haikeina laivan aamupalapöydän prinsessakakkua ja syömme korvikkeeksi kaupan pakastealtaasta noudettua versiota ihmetellen sitä, että miksi niillä prinsessoilla ja kuningattarilla oli eilisissä häissä kruunuja, mutta kuninkailla ei ollenkaan. Ei voi olla sellaista sattumaa, että kaikkien kutsuttujen kuningaiden pääkoristeet ovat samaan aikaan kiillotettavina.