Photobucket

Oikeastaan me löysimme sen jo 24.8., mutta olimme silloin niin täynnä puhkua ja puhallusta, että koko asia oli kokonaan unohtua. Me olemme siis saaneet Tunnustuksen Paulalta Rakkauden talosta. Olemme asiasta ihan hämmentyneitä ja kummentuneita ja vähän imarreltujakin. Ai että mekö? *ujoa tirskuntaa

 

Photobucket

Nyt pitäisi sitten jutun idean mukaisesti tunnustaa 7 asiaa ja laittaa tunnustusta 7 lukemalleen ja kokemalleen blogille. Aloitetaan avautumalla asioista, jotka ovat ihan päivänselviä:

1. Me olemme yhtä totta kuin ajatukset ovat.

2. Me emme koskaan syö purjoa! Tämä on ihan periaatekysymys. Voisimme liittyä purjojen pelastuspartioon, jos sellainen joskus perustetaan. Kaikki maailman purjot, liittykää yhteen!

3. Saattaa olla, että valehtelemme joskus, mutta meidän mielestämme se on yleensä enemmän mielipidekysymys kuin todistettu fakta. Pyrimme siihen, että olemme niin taitavia, että emme jää kiinni. Tai ainakin osaamme selittää itsemme pois pahasta paikasta.

4. Emme välttämättä ole lapsille hyvää seuraa.

5. Me emme pidä näistä tunnustuksista, näitä on liian monta!

6. Meillä ei oikeasti ole vaatekomeroa vaan nykyisin 4 isoa muovilaatikollista täynnä asuja - eikä silti koskaan mitään sopivaa päällepantavaa, kun tulee kuvausten aika.

7.  Ja sitten viharyhmätunnustus: Kirveli Remuaro on oikeasti olemassa. Maailmankaikkeuden tasapainon vuoksi jossain on oltava ihan määrättömän paljon hyvää, koska Kirvelin pahuus on niin iso ja painava, että jos sen pudottaa maahan, niin siihen ei tule kuoppaa vaan maalämpökaivo.

Ja sitten tunnustuspalkintoja erilaisille blogeille... hmmm. Tässä on nyt sellainen ongelma, että niitä on aika vähän. Mutta jos satutte - oi te meidän armollisesti nimeämämme - lukemaan tätä niin laittakaa ihmeessä hyvä kiertoon ja kopioikaa awardi itsellenne ja jatkakaa tätä bittiavaruuden kiertokulun ketjua.

Ensimmäinen ja meidän kannaltamme tärkein on Ruusuilla tanssiminen, koska ilman Iivaa meitä ei olisi. Tai siis on Iivan syytä, että kuukauden kokeilu ryöpsähti käsistä ja muuttui 365 päivän yrityksesti esitellä joka päivä uudet asut. Joskus tätä blogia on tehty vain siksi, että on tiedetty Pohjanmaalla aidosti odotettavan päivän kuvaa. Toisaalta on aina kiva käydä lukemassa Iivan hyvällä suomen kielellä kirjoittamia päivityksiä, joissa tosin on kaikenlaisia pelottavia urheilusuorituksia mukana. Emme ole vielä toipuneet kivensirusta rullaluistimissa emmekä partioleirin patikoinnista.

Jotenkin ihan kamalan tuttua juttua löytyy Epäluonteenomaiselta. Jos me olisimme ihmisiä, olisimme luultavasti jossain lähipiirissään. Erityisesti rakastamme analyyttista taitoaan laatia kaikesta taulukko tai lista, aivan kuin asiat siten menisivät jotenkin siistimmin väärin .Meillekin on ilmestynyt maanisesti leipova lapsi! Tänään oli tarjolla pullaa.

Lapsille täysin sopimaton blogi on salaa seuraamamme Lomautettu insinööri. Älkää käykö siellä, jos olette huumorintajuttomia ja alle 16v. Verbaaliakrobatia on vaikea laji, eikä insinööristä uskoisi olevan moiseen. Epäilemme, että hän on taruolento, mutta ehdottoman paljon hauskempi sellainen kuin vaikka 7-päinen lohikäärme.

Sitten me aina joskus seuraamme Nukkekoto Toiskaa, jossa on rauhallista ja leppeää. Tosin siellä on yksi koira, joka haukkuu aika napakasti, mutta jos sen saa ohitettua, on nukkekodissa kaikenlaista katsottavaa. Olemme kovasti kateellisia kaikille, jotka saavat käsillään jotain pientä aikaan, oma nukkekoti kun on jatkuvasti omituisessa perustilassa eli suomeksi sekaisin.

Paulaa Rakkauden talossa käymme myös lukemassa, mutta koska hän antoi meille tunnustusta emme voi sitä palauttaa takaisin. Niiamme kauniisti ja kiitämme huomionosoituksesta.

Vaatteissa piti tänään olla syksyisiä sävyjä. Pirjo valitsi raidallisen liivihameen ja sen seuraksi punaisen puseron. Kokeilimme ensin tuollaista murretun keltaisen sävyä, mutta se näytti yllättäen aika hailakalta, tämä väri sopi paremmin. Purjo otti sitten sen ehdotetun puseron ja kaiveli kaappien kätköistä leijonakuningas-liivihameen, jossa helmassa on muita viidakon eläimiä, sellaisia kuin ronsut, sirahvit ja seepriat.