Pirjo ja Purjo ovat muuttaneet vanhalta blogilta tänne vuodatuksen puolelle. Heti alkuun kuva uudesta huoneestamme - tämän enempää emme todennäköisesti sisustamisesta perusta :-)

Photobucket

Ja tässä olemme me, nostamassa maljaa muuton kunniaksi

Photobucket

Olemme  Pirjo ja Purjo, kaikkien noin 43 cm mittaisten wannabe -tyyli-ikoneja. Käymme taisteluun ylisuuria vaatteita ja hankalia neppejä, nappeja ja vetoketjuja vastaan. Ei kukaan 170 cm mittainen pukeudu päivästä toiseen 192 cm mittaisille tarkoitettuihin vaatteisiin, miksi siis mekään tyytyisimme alunperin 52cm mittasille vauvoille tarkoitetuihin, pesussa kutistuneisiin asukokonaisuuksiin?

Kerromme blogissamme nukenvaatteista ja vähän niiden ompelustakin, otamme vahvasti kantaa maailmanmenoon ja jakelemme pyytämättä tyylivinkkejä kaikenlaisiin tilaisuuksiin kerhosta yökyläilyyn asti. Aikaisemmin pidimme blogia täällä: http://blogit.ess.fi/pirjopurjo/ . Siellä voit käydä katsomassa, mitä meille on tapahtunut alkuvuoden aikana :-).

Muuton kunniaksi laitoimme päälle hempeää kukkaa ja keväällä äärettömän muodikasta pallokuosia. Pirjon mekon miehusta on trikoota ja helma popliinia, varpaita kutittelee kivasti trikoosta leikattu liehuke. Purjo luottaa Hello Kittyyn, mekko on puuvillaa ja aplikoitu kuva alunperin lakanakankaasta. Hattu on samaa kangasta kuin mekko, siinä on auringolta hyvin suojaava lieri. Molemmissa mekoissa on tarrakiinnitys takana. Ja nuo maljannostamislasit, ne ovat ihka-aitoa kristallia.

PS. Kuvien kanssa olemme vielä vähän hakusessa, ruokapalkkainen graafikkomme on vähäruokaisuuden lisäksi perfektionisti, joka etsii yhä uudestaan sitä sopivinta, täydellistä kuvakokoa.