Photobucket

Tänään esittelemme majapaikkamme eli pienen sinivihreän talon. Kuva on tuolla alempana. Taloon kuuluu iso terassi, josta keräsimme kukkapurkit täyteen käpyjä talven varalle. Sarjakuvissa oravat aina tekevät niin, joten mekin päätimme käyttää tilaisuutta hyväksemme. Talvella voimme houkutella mahdolliset vinttioravat käpyämpärillä ulos talosta. Toivottavasti ne eivät katsele piirrettyjä televisiosta, koska silloin ne tietäisivät heti, että aiomme jekuttaa heitä tuodessamme ison kulhon käpyjä näköetäisyydelle.

Meillä on täällä somat pitsiverhot jopa mökin oven ikkunassa, ja ihan terassin vieressä korkea kiipeilykanto. Sieltä voi pudota, joten yritämme olla varovaisia emmekä töni toisiamme sieltä kovin usein alas. Nukkuminen sujuu mukavasti kahdesta nojatuolista tehdyssä vuoteessa. Sieltä taas ei pääse putoamaan, vaikka näkisi oikein vilkasta unta. Huomatkaa muuten, että meillä on leikkimökissä eikun siis tässä pienessä huvilassamme myös savupiippu! Tilaa on oikein ruhtinaallisesti kahdelle tämän kokoiselle kun ottaa huomioon, että täysihoitoon kuuluvat ateriat tarjoillaan viereisessä talossa. Meitä on muuten hemmoteltu tiikerikakulla, jonka suklaaosuus on aseteltu niin, että se muodostaa sydän- ja kukkakuvioita. WAU!

Täällä on vieressä ja yläpuolella iso metsä ja hurjan korkeita puita, joista vähän väliä putoilee käpyjä alas. On kuulkaa aika kumeaa pauketta yöllä, kun tuuli huojuttelee puita ja katto napsahtelee kävyistä. Joskus tuntuu siltä, että männyt ihan tahallaan yrittävät osua meihin. Siksi me aina aamulla keräämme kourallisen käpyjä ja yritämme osua niillä puihin.

Asut ovat tänään pihaleikkeihin sopivia. Meillä on molemmilla oikein iso etutasku, jonne on helppo kerätä kaikenlaista tarpeellista kuten mustikoita, kauniita kiviä ja oikein pieniä käpyjä. Pirjolla on vakosamettinen liivihame ja sen alla pusero, jonka kuviot ovat ihan samaa pinkkiä sävyä kuin liivihameen kanttaukset. Harmi, että pusero ei kovin hyvin näy. Pirjolla on haalari, jonka punaisten kukkien väri toistuu ribbipuserossa. Helle on hieman hellittänyt, joten uimassa on käyty vain kaksi kertaa tänään.

Photobucket