Photobucket

Paitsi että kupit unohtuivat kuvasta...

Me katsoimme taas sen Forsytein tarun ja päätimme leikkiä hienoja neitejä. Astiasto on varmaan sata vuotta vanha, aitoa Arabiaa. Me olemme vähän nuorempia, mutta laitautuneet hienoiksi hattua myöten. Odotamme tässä kuvassa armollisesti sisäkköä tuomaan kräämillä täytettyjä tuulihattuja ja vadelmalimonadia.

Purjolla on vaaleanpunainen ruutumekko, jossa edusta on brodyyria ja kaula-aukossa satiininauhaa. Hatun kupu on trikoota, lieri mekon kangasta. Pirjolla on kukkamekko, jonka yläosan ruututrikoo sointuu mukavasti Purjon mekkoon, samasta kankaasta on myös hattunsa kupu. Koristeena on perhosnapit, joista tavoistamme poiketen laitamme tähän lisäkuvan. Napit on ostettu Tiimarista ja ne on tarkoitettu koristeiksi, ei oikeaan käyttöön. Samanlainen nappi pitää hatun lierin sievästi ylhäällä. Huomatkaa nappien pallojen täsmälleen mekon helman kuvioiden sävyinen väritys!

Photobucket

Kunhan aikamme olemme olleet oikein suloisia, lähdemme ulos lennättämään leijaa. Aamulla koimme suunnattoman järkytyksen huomatessamme, että yöllä oli satanut monta senttiä lunta ja maa oli aivan valkoinen. Onneksi lumet ovat sulaneet ja napakka tuuli tulee olemaan suotuisa lennätykselle.

PS. Tässä vielä kuva siitä leijasta, aika ärjy vai mitä? Huomatkaa, että kaikesta tuulesta huolimatta lehmuksissa on vielä viimevuotiset lehdet. 

Photobucket