Photobucket

Käytimme salaista asettamme eli mahatautipöpöä ja onnistuimme poistamaan bloginvaltaajat. Nyt he vuorostaan saavat tuta, millainen on aito ja alkuperäinen pikkulapsessa muhinut mahatautivirus, joka ottaa asuinsijakseen jonkun hieman isomman ruuansulatuselimistön. Kosto on suloinen ja sattuu niin päähän kuin vatsaan.

Oikeastaan me pinnistimme kaikkemme päästäksemme taas blogimme valtiaiksi, koska olemme saaneet huomionosoituksen. LIAMK eli Lomautettu Insinööri AMK on ojentanut meille seuraavan plakaatin:

 

 

Saatesanat olivat seuraavat: "The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu kaikille upeille bloggaajille. Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen ja jakaa tämän palkinnon viidelle, jotka mielestään sen ansaitsevat."

Joten lienee syytä avata sisintään ja kertoa vastauksia henkilökohtaisiin kysymyksiin.

Milloin aloitit blogisi? Aloitimme suunnilleen vuosi sitten, muistaaksemme 25.1.2010 tai jotain.

Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea blogisi käsittelee? Tämä on tyyliblogi noin 43 cm mittaisille, joten käsittelemme laajasti ja asiantuntemuksella vaatteita ja muotia. Voi olla, että teksti siinä sivussa joskus lipsahtaa erilaisten tärkeiden kannanottojen puolelle, mutta noin niin kuin periaatteessa tämä on samanlainen hieman tyhjäpäinen muotiblogi kuin varmaan miljoona muutakin. Sillä erotuksella tosin, että meidän päämme ovat tyhjiä ihan todistettavasti emmekä edes yritä sitä peitellä.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin? Tähän ei voi vastata kuin että me itse. Emme tiedä ainuttakaan muuta blogia, jonka kirjoittajat olisivat nukkeja. Ilmoittakaa ihmeessä, jos löydätte jonkun vastaavan. Tyyliblogeista poikkeamme siinä, että asujamme ei ole ostettu kaupasta, tilattu USA:sta tai edes hankittu kirpputorilta vaan ihan rehellisesti ommeltu tilkuista. Olemme äärettömän kierrätyshenkisiä.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?  Varmaan palava halu esitellä vaatekaappimme sisältöä... Tai pyrkimys vältellä siivoamista (kun kirjoittaa tärkeistä asioista, ei millään ennätä tekemään mitään tyhmiä juttuja). Oikeastaan halusimme nähdä, pystyykö sitä kuukauden ajan joka päivä nyhjäisemään tyhjästä eli esittelemään asuja ja rupattelemaan olemattomista. Onnistuihan tuo, joten jatkoimme vuoden verran putkeen. Sitten tulimme järkiimme ja siirryimme tähän "kirjoitamme, jos ehdimme" -systeemiin eli tekstiä syntyy, jos on syntyäkseen. Tämä tosin ei tarkoita sitä, että siivoaisimme yhtään sen enemmän kuin ennenkään.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?  Kunnollinen kuvaaja voisi olla ihan mukava hankinta, nyt tuo visuaalinen puoli on hieman köyhähköä. Lisäksi haluaisimme matkustella enemmän, sillä reissumme Tukholmaan ja Sulkavalle ovat olleet ikimuistoisen hauskoja myös kaikille niille, jotka ovat suureksi hämmästyksekseen päätyneet seuraamaan kuvaussessioita. Sitä kummastuneiden ja epäuskoisten ilmeiden määrää on mahdoton sanoin kuvailla. Mitä, ettekö ennen ole nähneet kahta nukkea muotikuvauksissa?

Nyt pitäisi nimetä viisi näppärää blogia, mutta koska meitä vieläkin heikottaa ihan vähän vatsataudin jäljiltä, niin jätämme sen osuuden väliin. Ehkä joskus toiste. Sen sijaan kerromme, että Pirjolla on punainen ribbipaita ja sukkahousut samasta kankaasta ynnä vakosamettiliivihame. Yhdistelmä on lämmin ja mukava. Purjolla on omituinen yhdistelmä pilkkuvelouria ja vihreää pellavaa. Tätä kombinaatiota ei kukaan järkipäinen ylleen laittaisi, mutta muotiblogissa kaikki on mahdollista, myös yletön mauttomuus.