Photobucket

Muiden blogien innoittamina mekin olemme heittäytyneet mainostamaan erilaisia tuotteita kainona toiveenamme päästä sponsoroinnin piiriin. Yksi blogien tärkein tehtävä tuntuukin olevan oman suosion lisäksi myös taloudellisen hyvän maksimointi. Kun esittelee ostoksia sivuillaan, odottaa koko ajan sen tuotteen valmistajan tai maahantuojan yhteydenottoa ja ilmaista tuotepakettia. Meistä olisi kiva mainostaa lentomatkoja, mutta mihin ihmeeseen me mahduttaisimme sen lentokoneen, joka tulisi mainonnan ansiosta lahjaksi?

Koska emme jaksa kovin hyvin paneutua merkkien ja logojen maailmaan, pidämme tuotesijoittelun sivuillamme aika vaatimattomana. Aloitamme ja ehkä myös lopetamme kurkkupastilleilla. Nämä valittiin siksi, että meillä on kurkku vähän vaan ei oikeasti kipeä, ja vaaleanpunaiset pastillit tekevät hyvää, vaikka eivät oikeasti olekaan lääkettä.

Meistä tällaiset pyöreät pastillit ovat hyvin monikäyttöisiä. Jos lapsilla vaikka ei ole mitään tekemistä, niin nämä voi viskoa lattialle, ja esittää hauskaa kerää-kaikki-karkit -leikkiä. Tosin pitää muistaa, että lattialle heitettyjä pastilleja ei syödä kuin niissä perheissä, joissa on tapana joka toinen päivä desinfioida lattia ja joka toinen päivä käsitellä se höyrypuhdistimella. Sellaisissa vähemmän siivoushulluissa ihan tavallisissa perheissä lattialta kerätyt karkit kannattaa syödä vain silloin, kun halutaan hankkia vankka ja kestävä bakteerikanta estämään allergian syntymistä. Onhan ihan tutkittu juttu, että liian siistissä kodissa on turhan sairaita lapsia. Pieni määrä pöpöjä pitää lääkärin kädenkantaman päässä.

Toinen lysti leikki on epähuomiossa pudottaa koko aski pastilleja lattialle, ja sitten yrittää kaatumatta poistua huoneesta. Luisteluksi menee! Tätä emme suosittele tehtäväksi parketilla. Ja lopuksi voi huiputtaa lapset imuroimaan koko huoneen vedoten siihen, että joku voi liukastua yksittäiseen unohtuneeseen karkkiin. Fiksu varmistaa etukäteen, että ei pudota täyttä rasiaa vaan ainoastaan muutaman pastillin. Siivousteho on tismalleen sama, oli siellä lattialla sitten 3 tai 23 imuria piileskelevää namia.

Niin ja tietysti näitä voi ihan perinteiseen tapaan syödä käyttämättä ensin lattialla. Jostain syystä nämä rasiat vain ovat sellaisia, että varomaton käsittely saa ne armotta huiskaisemaan sisältönsä pitkin huonetta. Olkaa siis varovaisia! Uskomme, että tuotteen pakkaustapa on hammaslääkäriliiton suosittelema, sillä moni pastilli päätyy kassinpohjalle, laatikon peränurkkaan tai ylipäätään kaikkialle muualle kuin suuhun, jolloin hampaat säästyvät.

Vaatepuoli on vähän tylsä. Purjolla on kokonaan vuoritettu pellavamekko, jossa on sininen norsunauha somisteena. Nauhan elefantit ovat samaa sävyä kuin puseron raidat.  Pirjolla on vakosamettiliivihame ja sen alla violetti haalari. Jos olisitte oikein tarkkanäköisiä, niin huomaisitte, että liivihameen tikkaukset ovat vaaleanpunaiset kuten haalarin resoritkin. Joka muuten on ihan sama väri, josta aina muistamme nämä Pectus-pastillitkin.